Damer A övertygade idag borta mot Haninge HK efter en riktigt stark andra halvlek. Slutresultatet skrevs till 19-27 och två nya poäng till Sannadals SK!

Sannadals SK Damer A visar riktigt fin form och stor spelglädje just nu. Idag var det dags för en tur till Torvalla Träningshall där Haninge HK väntade.

Första halvlek blev en jämn historia. Sannadals SK spelade ett fint och offensivt försvarsspel, men Haninge kom igenom ibland. Dock helt godkänt med endast 10 insläppta i första halvlek. Framåt saknades det lilla sista. Något funkade inte riktig och vi fick se en del tappade bollar och tveksamma beslut. Matchen var jämn och 10-10 i halvtid.

I andra halvlek fick vi se ett nytt Sannadal. Försvaret höjde sig en nivå till och Haningen fick det svårt. Samtidigt klaffade anfallsspelet och målen ramlade in framåt. Sju raka mål och först vid ställningen 10-17 och efter 11 minuter spelade i andra halvlek fick Haninge in andra halvlekens första mål. Sannadal fick också igång kontringarna i andra halvlek Sannadals högerkant Caroline Fredholm öste in sex mål i andra halvlek. Slutresultatet blev 19-27.

Matchen bästa målskytt var Linnea Ek med 10 mål, varav tre straffmål.

Nu är det några helgers uppehåll innan Damer A spelar ännu en bortamatch mot IFK Tumba HK den 13 november.