Det blev en jämn avslutning på bortamatchen mot Lidingö, men tyvärr stannade två viktiga poäng på ön.

Varje match är väldigt viktig i Herr 2 Öst Södra nu under hösten med tanke på förbundets upplägg av Herr 2 Öst denna säsong.

Sannadals SK inledde tyvärr bortamatchen väldigt svagt i anfall. Inte mycket fungerade och Lidingö kunde ganska snabbt dra ifrån till ledning med några bollar. 16-11 i halvtid såg inte bra ut.

Men med lite förändringar till andra halvleken så kom Sannadal snabbt ikapp. I Den 39:e matchminuten kvitterade Teodor Tamm snyggt till 19-19 och det var match igen. Sannadal gick upp i ledning och hade 23-25 ett tag. Men Lidingö vände och gick upp till 28-26 i en period där försvaret vacklade. Coach Palmqvist försökte få rätsida på det med en time-out, men det gav liten effekt. Lukas Andersson lyckades reducera på straff till 29-28 med 15 sekunder kvar, men Lidingö hade inga problem att hålla undan sista sekunderna.

Tyvärr blev det två poäng till Lidingö SK efter slutresultatet 30-28. Matchens bästa målskytt blev vår egen Teodor Tamm med åtta mål som också blev matchens lirare i Sannadals SK. I Lidingö SK utsågs Oskar Nilsson.

Herrlaget får nu ladda om inför hemmamatchen mot Huddinge på lördag i Västertorpshallen.