Sannadals SK Herrar A genomförde en bra första halvlek mot Tumba HK. Men i andra händer något och matchen rann iväg. Tumba vann med hela 25 – 38 till slut.

Tumba HK som denna säsong i Herr 2 spelar med en hel del spelare från A-laget som annars spelar i div 1 skulle på förhand bli en tuff motståndare.

Sannadal inledde matchen riktigt bra med ledning 3-0 och missad straff av Tumba. Tumba kom dock igång och matchens första halvlek var jämn hela vägen. Sannadal hade dock ledning 17-16 i halvtid.

Matchen fortsätter sen första tio minuterna i andra halvlek som tidigare. Jämnt och lagen följdes åt i målprotokollet. Sen följer 12 minuter i matchen där Sannadals SK endast lyckas göra ett mål framåt. Tumbas målvakt gör många rina räddningar och bakåt öser Tumba in målen. Matchen rinner iväg och Tumba vinner till slut med hela 25 – 38.

Matchens lirare i Tumba blev välförtjänt målvakten Christoffer Lunde och i Sannadals SK Teodor Tamm som också gjorde flest mål i matchen (8).

Nya tag för Herrar A i nästa omgång då vi åker till Lidingö för att spela bortamatch.