Sannadals SK Herrar A vann andra raka genom att komfortabelt besegra Visby IF Gute på bortaplan med 18-33.

Fin inramning på matchen med spel i Ica Maxi Arena på Gotland där nykomlingen i Herr 2 Öst tog emot Sannadals SK.

Hemmalaget Visby IF Gute hade en tuff premiär förra helgen och det skulle visa sig bli svårt även denna gång. Sannadals SK tog direkt kommando i matchen och Visby hade svårt framåt. 11-15 i paus, men Visby hade ändå hängt sig kvar i matchen.

I andra halvlek orkade Visby dock inte med. Tre snabba i inledningen av halvleken visade vägen. Sannadal ångade på och Visby hade inte mycket att sätta emot. Det blev till slut en komfortabel seger med 18-33 och skönt att åka hem med två poäng från ön.

Även Herrar B vann i helgen på bortaplan mot Årsta AIK HF i div 3. Första seger och därmed full pott denna helg för herrlaget!

Nu väntar hemmamatch igen på söndag då Tumba HK kommer till Västertorpshallen.