Sannadals SK Damer A fick slita för sin andra seger för säsongen. Men till slut kunde två nya poäng tas med hem efter bortaseger mot Sportsgear DHK med 19-21.

Tidig förmiddagsmatch på bortaplan i Farstahallen. Tyvärr var det Sportsgear DHK som inledde bäst och det blev tydligt direkt att Sannadal inte riktigt hade vaknat i anfall. Damerna tog sig till lägen, men satte inte dit bollen. Det satte sig i huvudet och vi blev passiva i försvaret.

Men damerna kämpade på och hjälpte varandra för att komma in i matchen. Målmässigt var lagen jämna, men Sportsgear hade en liten ledning på 13-11 i halvtid.

I andra halvlek fick vi se ett aggressivt och taggat försvar. Första 10 minuterna i andra halvlek fick Sportsgear bara in ett mål när samtidigt Sannadal gick om i målprotokollet. Damerna skaffade sig en ledning på tre mål och lyckades sen hålla Sportsgear på avstånd resten av matchen.

En match där damerna visar fin moral som lag och att de kan ändra matchbilden när de inte har flytet med sig från början.

Två nya poäng och andra raka segern för Damer A.