Sannadals SK Damer A tog en stabil seger hemma i seriepremiären mot Årstaiternas HK. Slutresultatet skrevs till 32-18.

Damlaget har haft bra fokus under försäsongen och kontinuitet i laget inför denna säsong. Det syntes skillnad på de två lagen under seriepremiären i damernas division 3.

Sannadals SK gick ut hårt och Årsta hade direkt svårt att komma fram till mål. Kontringsspelet gick som smör och efter 11 minuter stod det 8-1 till Sannadals SK. Men sen tappade damerna fokus och lite hjärnspöken smög sig in vilket gjorde att Årsta kunde komma ikapp lite. I halvbtid stod det 15-9.

I andra halvlek inledde Årsta med tre lite för enkla mål och kom så nära som 15-12. Sen fick Sannadal igång maskineriet igen och sprang ifrån sina motståndare. Slutresultatet blev 32-18 och en säker seger till slut.

Sannadals bäste målgörare blev Linnea Ek med sina 6 mål. Matchens lirare i Sannadals SK tilldelades Elin Norqvist och i Årstaiternas HK målvakten Tove Dahlgren.

Nästa helg åker Damer A till Farstahallen för att möta Sportsgear DHK.