Och inför säsongen har jag passat på att ställa lite frågor! Läs intervjun med Rickard och Nathalie här:

Vad är målet inför den här säsongen?

Rickard – Vi har satt ett grundspel nu i laget som det gäller att vidareutveckla samt att vi vill spela snabbare i alla moment i spelet. Vi som lag behåller våra målsättningar från förra säsongen och jag tycker vi har alla förutsättningar på plats att resultatmässigt kämpa om avancemanget till division två.

Nathalie – Jag håller med Rickard i att vidareutveckla det kollektiva spelet men ser även fram emot att utveckla spelarna individuellt.

Vad ser ni mest fram emot denna säsong?

Rickard – Jag säger ändå “nästa träning”. Det är en väldigt rolig grupp att vara del av och det känns bara väldigt kul att fortsätta resan även denna säsong. Ser fram emot att sätta igång seriespelet igen!

Nathalie – Ser fram emot att spela matcher och se hur vi utvecklats från förra året. Vi har sett till a och b lag ändå lite nya lag att möta och de är alltid lite extra roligt.

Vad tror ni är er största utmaning kommande säsong?

Rickard – Att hålla alla hela och friska. Det är en tuff sport och vi lägger mycket tid på prehab och styrka, men skadorna är vår största utmaning att hålla borta.

Nathalie – Självklart att hålla oss undan skador, men också att höja våran lägsta nivå så vi inte har lika stora dippar i vårat spel som förra året.

Vad är det bästa med att träna damlaget?

Rickard – Att det har blivit en väldigt stark och fin grupp som lyfter varandra på varje träning. Det är riktigt kul att spela match tillsammans och vi kan skapa riktigt härlig stämning i hallen tillsammans.

Nathalie- Kan inte annat än att instämma, vi har en fantastisk fin grupp att vara tränare för.

Tusen tack för att ni tog er tiden att svara på mina frågor! Nu ser vi fram emot säsongspremiären första helgen i oktober!