Denna säsong har herrlaget och Niklas Palmqvist fått en ny assisterande tränare i form av Oscar Skantz.

Oscar är dock ingen okänd person i laget eller klubben. Född 1991 började Oscar spela handboll i Sannadals SK som liten. Efter en tid som junior- och seniorspelare i andra klubbar hittade Oscar tillbaka och har spelat i herrlaget sen säsongen 2017/2018.

Senaste åren har även Oscar varit tränare i Hammarby IF HF för olika ungdomslag, herrjuniorer och utbildat sig som tränare. Och nu ska Oscar  tillsammans med huvudtränare Niklas Palmqvist leda Sannadals herrlag mot nya höjder.

Sannadals SK tackar samtidigt förre assisterande tränare Johan Hammarberg för hans tid och engagemang samt lycka till framöver som spelare, numera i IK Bolton.

I helgen är det seriepremiär för herrlaget i både div 2 och div 3. Då får vi se resultatet av Niklas och Oscar förberedande träning och uppladdning med herrtruppen.