Sannadals SK Damer A har inlett säsongen väldigt starkt. I den tredje matchen besegrades Spårvägens HF med hela 25-15.

Spårvägens HF startade om sitt damlag förra året och är detta år nykomling i div 3. Sannadals SK har inlett säsongen starkt och fortsatte så i denna match.

Direkt från start var det full fart. Sannadals damer visade fint spel och utnyttjade samtliga spelarna på planen. I den 23:e minuten vände Lovisa Lindblad enkelt in bollen i ett snyggt samarbete i andra fasen. Därefter hände i anfall för Sannadal och Spårvägen kunde göra fyra raka och komma in i matchen igen. I halvtid var ställningen 14-10.

I andra halvlek fick vi se damlaget från sin bästa sida igen. Tove Jansson i målet spikade igen och Sannadal kunde under andra halvlekens första 16 minuter gå upp till 20-10 innan Spårvägen lyckades få in sitt första mål på Tove (då på 7m-kast). Matchen var avgjord och Spårvägen hade inte mycket mer att sätta in. Slutresultatet blev 25-15 och två nya poäng till Sannadals SK.

Bästa målgörare blev Linnea Ek med sina sex mål. Matchens lirare i Spårvägens HF blev målvakten Mollie Berglund som stod för många fina räddningar och höll ner siffrorna rejält. I Sannadals SK blev utsågs Lovisa Lindblad för en fin insats.

Nästa helg åker damerna till Haninge för bortamatch. Nu följer tre bortamatcher på rad och inte förens i december får vi se Sannadals SK Damer A i Västertorpshallen igen.