I helgen 14-15 januari var Sannadals SK P08 iväg till Karlskrona för att spela USM P14 steg 3. För motståndet denna gång stod förutom HF Karlskrona även KFUM Trollhättan och GF Kroppskultur.

Killarna tycker att det alltid är extra kul att åka iväg och spela mot andra lag än dem man brukar möta i serien hemma. Det var tre tuffa matcher där vi tyvärr inte lyckades bärga hem någon seger. Mot Karlskrona hade vi inte så mycket att sätta emot, men mot både Trollhättan och Kroppskultur var det väldigt jämnt in i det sista. Det är små marginaler och genomgående under helgen är att lika ofta som vi spelar ett bländande spel där i princip allt funkar, så har vi även långa perioder där vi tappar fokus och inte visar något större tålamod i spelet.

Vi måste också våga smälla på mer i försvaret, visa motståndarna att det gör ont på ett schysst sätt att försöka komma igenom. Vi gör väldigt många tekniska fel som blir kostsamt i längden.

Men det positiva med alltihopa är att vi får med oss en massa bra saker att jobba vidare med på träningarna!

Utöver handbollsspelandet har vi haft en bra helg med gott om tid för att bara ”hänga” och stärka gemenskapen i gruppen. Trots den långa bilresan så verkar killarna väldigt nöjda med helgen som helhet. Nu väntar vi med stor spänning på var och mot vilka vi kommer att få spela i steg 4 den 18-19 mars.

Foto: Jonas Arbius