Just nu är vi omåttligt stolta då Sannadals SK egen superledare Leyla Demiray tilldelats Stockholm Stads ungdomsledarstipendium 2023 vid en ceremoni i Stadshuset.

Stockholm stads idrottsnämnd delar årligen ut stipendier till personer som varit aktiva som barn- och ungdomsledare inom det lokala föreningslivet i Stockholms stad – ledare som gjort insatser, som enligt idrottsnämndens bedömning, borde uppmärksammas och belönas.

Leyla Demiray började spela handboll i Sannadals SK som liten flicka. Hon får ofta höra att hon var den första kvinnan i klubbens historia som spelade 50 matcher.

Hon startade upp vår handbollskoleverksamhet för många år sedan. Sen dess har hon varit motorn i Handbollslekis och Handbollsskolan. Med sitt enorma engagemang och förmåga att se varje barn har hon genom åren lagt en trygg och lekfull grund för en lång rad spelare.

Under årens lopp har Leyla även varit involverad i ungdomslag (flickor 2002) och har alltid, med framgång, fått hela laget att jobba ihop med en öppen och positiv attityd mot varandra.

– Jag är rörd, generad och väldigt glad, svarade Leyla själv när hon fick beskedet.

Framgång genom gemenskap!