Lucas Israelssons minne – Pojklagsspelare gick i år till Michael Bostarius, stort grattis!

Lucas Israelsson omkom tragiskt nog i Tsunami-katastrofen och därefter instiftade Sannadal och hans familj ett stipendium i hans namn. Stipendiet går varje år till en framstående flicklagsspelare och pojklagsspelare som älskar handbollen lika mycket som Lucas gjorde.

I år fick Michael Bostarius priset som årets pojklagspelare med motiveringen: 

Michael har spelat handboll sedan mycket unga år och var med när laget P05 bildades 2013. Michel är en stabil medlem i laget och omtyckt av lagkamraterna. Han bröt handleden i början av säsongen, på en seriematch i november, men trots det kom han ner på träningarna och körde på med andra armen, parallellt med rehab-träning. Michael var tillbaka på planen och kunde köra sista seriematchen i mars. Han är därtill en de som haft bäst träningsnärvaro på juniorträningarna.

Stort grattis Michael!