Priset som årets flicklagspelare tilldelades i år Julia Öhrling. Läs hela motiveringen.

Lucas Israelsson omkom tragiskt nog i Tsunami-katastrofen och därefter instiftade Sannadal och hans familj ett stipendium i hans namn. Stipendiet går varje år till en framstående flicklagsspelare och pojklagsspelare som älskar handbollen lika mycket som Lucas gjorde.

I år fick Julia Öhrling priset som årets flicklagspelare med motiveringen:

Den här spelaren ger det där lilla extra. Hon utvecklas hela tiden och är väldigt fokuserad på träningarna. Hon tar ansvar för sin egen träning och inspirerar sina lagkamrater genom att springa några extra varv efter eller innan träningen. En väldigt god lagkamrat som sprider härlig energi omkring sig och kämpar för att bli en bättre handbollsspelare.

Stort grattis Julia!