Sommarläger

Sannadal arrangerar 2024 två veckor sommarläger för barn födda 2012 – 2018 som vill testa på handboll, leka och ha kul tillsammans i slutet på sommarlovet.

Alla barn oavsett erfarenhet av handboll eller om de spelar i en annan förening är välkomna att delta på Sannadals Sommarläger. Har ditt barn aldrig spelat handboll är det perfekt tillfälle att testa på och lägrets huvudfokus.

Nyhet 2024! Vi erbjuder nu två veckor för alla åldrar. En i början av sommaren och en i slutet på sommarlovet.

Vecka 25
17 – 20 juni 2024, måndag – torsdag, kl 09:00 – 16:00

Vecka 33
12 – 15 augusti 2024, måndag – torsdag, kl 09:00 – 16:00

Plats

Västertorps Sim- och Idrottshall
Personnevägen 90, Hägersten

Inbjudna åldrar

Barn födda 2012 – 2018

Lägrets huvudfokus är främst till barn som inte spelat handboll tidigare och det är ett perfekt läger att testa på vår idrott. Men barn som redan spelar är varmt välkomna också från alla föreningar och kommer få bra handbollsträning av våra duktiga ledare.

Avgifter

Vecka Lägeravgift Frukostklubben
Vecka 25
Måndag – torsdag
1 500 kr + 200 kr
Vecka 33
Måndag – torsdag
1 500 kr + 200 kr
Vad som ingår:

  • Aktiviteter varje dag (handboll, lekar etc)
  • Luncher, mellanmål och frukt
  • Sannadals snygga lägertröja (väldigt populär!)
  • Bad (utomhus)

Vid avanmälan mer än 14 dagar innan lägret återfås hela anmälningsavgiften. Vid avanmälan senare än 14 dagar återfås  ingen anmälningsavgift då vi tyvärr redan har kostnader för ert deltagande då.

Sannadals Sommarläger 2020

Anmälan

Anmäl så tidigt som möjligt då det är principen ”först till kvarn” som gäller. Dock kan du anmäla dig i mån av plats fram till och med senast en vecka innan lägret startar.

Anmälan till sommarlägret 2024

Program & aktiviteter

Förutom att alla barn får en ordentlig introduktion av sporten handboll och vi tränar på de grundläggande färdigheterna så varvar vi med mycket lek och skoj. Våra erfarna tränare ansvarar för barnen tillsammans med våra äldre ungdomar i klubben.

Vi kommer bl.a. bada vid Personnebadet (de som vill), leka utomhus och testa på en hel del andra aktiviteter under veckan.

Exakt program skickas ut till alla deltagare ett par veckor innan lägret.

Frukostklubben

För de som vill lämna sina barn tidigt erbjuder vi ”Frukostklubben”. Den startar kl 08:00 i vårt klubbrum i Västertorpshallen och vi tittar på film tillsammans på morgonen och äter en bra frukost. För de som behöver lämna sina barn tidigare. Detta kostar lite extra och framgår under rubriken ”Avgifter”.

Utrustning

Medtag varje dag träningskläder samt inomhus- och utomhusskor och vattenflaska.

Betalning

Efter att du anmält dig fakturerar vi dig. Först när fakturan är betald är anmälan slutförd och du är säker på en plats.

Vid avanmälan mer än 14 dagar innan lägret återfås hela anmälningsavgiften. Vid avanmälan senare än 14 dagar återfås  ingen anmälningsavgift.

Klurigheter och samarbete under vårt läger.
Hitta nya vänner på våra läger.
"Moroten" är ett populärt inslag på våra läger!

Frågor

Om du har frågor så hör av dig till ansvarig kontaktperson för sommarlägret:

Hanna Johansson

Föreningskonsulent (kansliet)

Tel: +46 70 884 52 21
E-post: [email protected]

Instruktörer

Sannadals sommarläger arrangeras av Sannadals SK och ledarna är huvudsakligen från klubben. Vi är stolta över att de flesta kommer från vår egna klubb och är våra äldsta ungdomsspelare. Det ger en extra gemenskap till föreningen under sommarlägret.

Lägergruppen

Lägeransvariga för lägret 2024 är Lovisa Lindblad och Maja Hultqvist. Lovisa är en erfaren och välutbildad handbollstränare som tränat flera av våra ungdomar i föreningen. Tillsammans med Maja kommer de att säkerställa att alla får lära sig spela handboll på bästa sätt och att lägret fungerar som planerat.

Ungdomsledarna

Kärnan i Sannadals sommarläger är våra äldre ungdomsspelare. De skapar den där unika gemenskapen som vi bara har på vårt sommarläger samtidigt som de kan lära och visa barnen hur man spelar handboll. De bjuder på sig själva och garanterar att ditt barn kommer ha en härlig vecka med oss under sommaren!

Anmälan

Anmäl så tidigt som möjligt då det är principen ”först till kvarn” som gäller. Dock kan du anmäla dig i mån av plats fram till och med senast en vecka innan lägret startar.

Anmälan till sommarlägret 2024