Sommarläger

Sannadals Sommarläger 2020

Sannadal arrangerar 8-12 augusti ett sommarläger för nybörjare födda 2012 – 2015 som vill testa på handboll, leka, bada och ha kul i slutet på sommarlovet.

Tid

Vecka 32, 8 – 12 augusti 2022 (måndag – fredag) kl 09:00 – 16:00.

Plats

Västertorpshallen (Personnevägen 90, Hägersten)

Inbjudna åldrar

Flickor och pojkar födda 2012 – 2015.

Kostnad

Lägret kostar 1 650 kr per deltagare för hela veckan.

Vad ingår

  • Aktiviteter varje dag (handboll, lekar etc)
  • Luncher, mellanmål och frukt
  • Sannadals snygga lägertröja!
  • Bad (utomhus)

Anmälan

Anmälan för 2023 är inte öppen ännu.

Anmäl så tidigt som möjligt då det är principen ”först till kvarn” som gäller. Dock kan du anmäla dig i mån av plats fram till och med senast 1 vecka innan lägret startar.

Program & aktiviteter

Förutom att alla barn får en ordentlig introduktion av sporten handboll och vi tränar på de grundläggande färdigheterna så varvar vi med mycket lek och skoj. Våra erfarna tränare ansvarar för barnen tillsammans med våra äldre ungdomar i klubben.

Vi kommer bl.a. bada vid Personnebadet (de som vill), leka utomhus och testa på en hel del andra aktiviteter under veckan.

Exakt program skickas ut till alla deltagare ett par veckor innan lägret.

Frukostklubben

För de som vill lämna sina barn tidigt erbjuder vi ”Frukostklubben”. Den startar kl 08:00 i vårt klubbrum i Västertorpshallen och vi tittar på film tillsammans på morgonen och äter en lite enklare frukost. För de som behöver lämna sina barn tidigare. Detta kostar 250 kr extra.

Utrustning

Medtag varje dag träningskläder samt inomhus- och utomhusskor och vattenflaska.

Betalning

Efter att du anmält dig fakturerar Sannadal. Först när fakturan är betald är anmälan slutförd och du är säker på en plats.

Vid avanmälan mer än 14 dagar innan lägret återfås hela anmälningsavgiften. Vid avanmälan senare än 14 dagar återfås  ingen anmälningsavgift.

Anmälan

Anmälan för 2023 är inte öppen ännu.

Anmäl så tidigt som möjligt då det är principen ”först till kvarn” som gäller. Dock kan du anmäla dig i mån av plats fram till och med senast 1 vecka innan lägret startar.

Frågor

Om du har frågor så hör av dig till ansvarig kontaktperson för sommarlägret.

Instruktörer

Sannadals sommarläger arrangeras av Sannadals SK och ledarna är huvudsakligen från klubben. Vi är stolta över att de flesta kommer från vår egna klubb och är våra äldsta ungdomsspelare. Det ger en extra gemenskap till föreningen under sommarlägret.

Lägeransvarig – Lovisa Lindblad 

Lägeransvarig för lägret 2022 är vår föreningskonsulent Hanna Johansson. Med sig har hon Lovisa Lindblad. Lovisa är en erfaren och utbildad handbollstränare som tränar flera av våra ungdomar i föreningen. Tillsammans med Ungdomsledarna kommer vi att säkerställa att alla får lära sig spela handboll på bästa sätt och att lägret fungerar som planerat.

Ungdomsledarna

Kärnan i Sannadals sommarläger är våra äldre ungdomsspelare. De skapar den där unika gemenskapen som vi bara har på vårt sommarläger samtidigt som de kan lära och visa barnen hur man spelar handboll. De bjuder på sig själva och garanterar att ditt barn kommer ha en härlig vecka med oss under sommaren!