Sommarläger

Sannadals
Sommarläger

Sannadal arrangerar 2023 två sommarläger för barn födda 2012 – 2018 som vill testa på handboll, leka och ha kul tillsammans i slutet på sommarlovet.

Alla barn oavsett erfarenhet av handboll eller om de spelar i en annan förening är välkomna att delta på Sannadals Sommarläger. Har ditt barn aldrig spelat handboll är det perfekt tillfälle att testa på och lägrets huvudfokus!

Vecka 32 (födda 2012 – 2014)
7 – 11 augusti 2023, måndag – fredag, kl 09:00 – 16:00

Vecka 33 (födda 2015 – 2018)
14 – 16 augusti 2023, måndag – onsdag, kl 09:00 – 16:00

Plats

Västertorps Sim- och Idrottshall
Personnevägen 90, Hägersten

Inbjudna åldrar

Flickor och pojkar födda 2012 – 2014 – Vecka 32

Flickor och pojkar födda 2015 – 2018 – Vecka 33

Lägrets huvudfokus är främst till barn som inte spelat handboll tidigare och det är ett perfekt läger att testa på. Men barn som redan spelar är varmt välkomna också från alla föreningar och kommer få bra handbollsträning.

Avgifter

Vecka Lägeravgift Frukostklubben
Vecka 32
Måndag – Fredag
Födda 2012 – 2014
1 750 kr + 250 kr
Vecka 33
Måndag – Onsdag
Födda 2015 – 2018
1 100 kr + 150 kr
Vad som ingår:

  • Aktiviteter varje dag (handboll, lekar etc)
  • Luncher, mellanmål och frukt
  • Sannadals snygga lägertröja (väldigt populär!)
  • Bad (utomhus)

Vid avanmälan mer än 14 dagar innan lägret återfås hela anmälningsavgiften. Vid avanmälan senare än 14 dagar återfås  ingen anmälningsavgift.

Sannadals Sommarläger 2020

Anmälan

Anmäl så tidigt som möjligt då det är principen ”först till kvarn” som gäller. Dock kan du anmäla dig i mån av plats fram till och med senast en vecka innan lägret startar.

Anmälan för 2023 är nu stängd.

Program & aktiviteter

Förutom att alla barn får en ordentlig introduktion av sporten handboll och vi tränar på de grundläggande färdigheterna så varvar vi med mycket lek och skoj. Våra erfarna tränare ansvarar för barnen tillsammans med våra äldre ungdomar i klubben.

Vi kommer bl.a. bada vid Personnebadet (de som vill), leka utomhus och testa på en hel del andra aktiviteter under veckan.

Exakt program skickas ut till alla deltagare ett par veckor innan lägret.

Frukostklubben

För de som vill lämna sina barn tidigt erbjuder vi ”Frukostklubben”. Den startar kl 08:00 i vårt klubbrum i Västertorpshallen och vi tittar på film tillsammans på morgonen och äter en bra frukost. För de som behöver lämna sina barn tidigare. Detta kostar lite extra och framgår under rubriken ”Avgifter”.

Utrustning

Medtag varje dag träningskläder samt inomhus- och utomhusskor och vattenflaska.

Betalning

Efter att du anmält dig fakturerar vi dig. Först när fakturan är betald är anmälan slutförd och du är säker på en plats.

Vid avanmälan mer än 14 dagar innan lägret återfås hela anmälningsavgiften. Vid avanmälan senare än 14 dagar återfås  ingen anmälningsavgift.

Klurigheter och samarbete under vårt läger.
Hitta nya vänner på våra läger.
"Moroten" är ett populärt inslag på våra läger!

Frågor

Om du har frågor så hör av dig till ansvarig kontaktperson för sommarlägret:

Hanna Johansson

Föreningskonsulent (kansliet)

Tel: +46 70 884 52 21
E-post: hanna.johansson@sannadal.com

Instruktörer

Sannadals sommarläger arrangeras av Sannadals SK och ledarna är huvudsakligen från klubben. Vi är stolta över att de flesta kommer från vår egna klubb och är våra äldsta ungdomsspelare. Det ger en extra gemenskap till föreningen under sommarlägret.

Lägergruppen

Lägeransvariga för lägret 2023 är Lovisa Lindblad, Maja Hultqvist, Emmy Voltaire och Felicia Boman. Lovisa är en erfaren och välutbildad handbollstränare som tränat flera av våra ungdomar i föreningen. Tillsammans med Maja, Emmy och Felicia kommer de att säkerställa att alla får lära sig spela handboll på bästa sätt och att lägret fungerar som planerat.

Ungdomsledarna

Kärnan i Sannadals sommarläger är våra äldre ungdomsspelare. De skapar den där unika gemenskapen som vi bara har på vårt sommarläger samtidigt som de kan lära och visa barnen hur man spelar handboll. De bjuder på sig själva och garanterar att ditt barn kommer ha en härlig vecka med oss under sommaren!

Anmälan

Anmäl så tidigt som möjligt då det är principen ”först till kvarn” som gäller. Dock kan du anmäla dig i mån av plats fram till och med senast en vecka innan lägret startar.

Anmälan för 2023 är nu stängd.