På Enköpingslägret vann P98 Sannadals lagbuckla som går till ett lag i föreningen som presterat bra under den föregående säsongen. Kul att se att laget fortsätter spela bra och nyligen vann man Stockholm Handball Cup, grattis!

Helgen 12-13 september spelade vi Stockholm Handboll Cup ute på Lidingö.
Matcherna spelades 2 x 10 minuter med start 8.00.
Efter att ha gått igenom gruppspelet relativt enkelt efter mycket bra försvarsspel stod vi som gruppsegrare med resultaten 10-3 mot Hammarby, 12-6 mot Skuru och 12-3 mot Upsala.

I slutspelet mötte vi Polisen i semi och vann med 12-3 efter magnifikt försvarsspel. Kul var att 8 av 9 utespelare gjorde mål. Viktigt!
Finalen i Gångsätrahallen inför mycket folk på läktaren (bland annat Sveriges förbundskapten Staffan Olsson) med presentation av varje spelare när de springer in är alltid kul.

Finalen var mot ett revanschsuget Hammarby som nog ville sätta oss på plats efter att vi slagit dem med 10-3 i gruppspelet.
Det visade sig att försvarsspelet fungerade bra även i stor hall och siffrorna skrevs till 10-3 igen. Efter att de legat högt mot vår storskytt Werner redan från start så öppnade det än mer för resterande killar.
Speciellt Stefan visade vinnarskalle både framåt och bakåt och skickade in fem mål. Sex målskyttar i denna match.

Jesper debuterar som målvakt inomhus med oss efter att bara spelat Eken Cup innan och klarade sig bra. Försvarspelet mycket bra, medans anfallsspelet är mindre bra nu i början på säsongen. Med tanke på att vi fortfarande ej tränat kollektivt anfallsspel får vi ändå vara mycket nöjda med dessa två dagar.

Vi vinner helt enkelt på att ALLA tar i hela tiden! Rätt inställning gills och det ska ni ha tack för killar!

En nöjd Ove och en nöjd Marre