Vad gör man inte en alldeles för varm söndag? Sannadals SK F99 samlades vid Östermalms IP och sprang Minimaran tillsammans.

Solen sken ensam på den helblå himlen. Vilken dag! Dom flesta valde att stanna inomhus eller lägga sig och sola, men inte Sannadals SK F99. 9 tjejer tog sig in till stan för att springa Minimaran från Östermalms IP till målgången på Stadion.

När startskottet äntligen gick bar det av med en himla fart på samtliga tjejer. Föräldraklacken lunkade i lugnt tempo upp mot Stadion, i tron att det skulle ta lång tid för tjejerna att springa 2,4 km, men icke. Så fort vi hunnit upp till Stadion kom tjejerna in springandes titt som tätt!

Efter loppet var det traditionsenlig (och oväntad) vatten-attack från tränaren, men han fick igen även han och till slut kunde alla åka hem, blöta och glada.

Lite bilder