Sannadals SK P99 spelade Katrineholm Cup 21-22 april. Det var ett förväntansfullt gäng som mötte upp utanför Västbergahallen på fredagseftermiddagen.

Resan gick som på räls och vi hann med ett bra taktikmöte på kvällen efter att vi bekantat oss med omgivningarna. Inkvarteringen var perfekt och vi hade nära till både matsal, sekretariat och matchhallar.

Grabbarna var taggade och klev upp redan 06:15 (!) på lördagsmorgonen. Det passade bra eftersom första matchen drog igång redan 08:00. Ingen sovmorgon denna helg alltså. Hela laget trivdes väldigt bra gjorde en stark insats under turneringen. Vi tog oss till kvarten i B-finalen där vi tyvärr förlorade mot Örebro med 8-10. Vi kände oss dock som vinnare ändå. Detta var den bästa match laget gjort på hela säsongen! Så otroligt spännande att man nästan fick andnöd!

Hela truppen var supernöjda med turneringen och vi hann med mycket skoj och bus mellan matcherna. Vi lyckades även klämma in badning och bowling. Inte illa för en april-helg!

P99 på Katrineholm Cup

P99 på Katrineholm Cup