Efter årsskiftet invigs nybyggda Kämpetorpshallen i Älvsjö. Vi i Sannadals SK är oerhört glada över den nya hallen som blir en viktig del i Sannadals verksamhet framöver.

I veckan har träningstiderna gjorts om för alla lagen i Sannadal då vi efter årsskiftet får tillgång till nybyggda Kämpetorpshallen. Huvudsakligen koncentrerar vi vår verksamhet i Västertorpshallen och Kämpetorpshallen. Fortfarande kommer vissa lag dock träna i Vintervikshallen, men alla ungdomsmatcher spelas från och med årsskiftet i Kämpetorpshallen.

Västertorpshallen är fortfarande Sannadals huvudsakliga hemmahall där vi spelar våra seniormatcher och har föreningens centrum. Men de flesta ungdomslagen kommer träna i Kämpetorpshallen och tillbringa mycket tid där. Det blir därmed en viktig del av Sannadals verksamhet framöver.

Vi inviger hallen med en ordentlig handbollsfest helgen 11-12 januari. Då spelar flera av våra ungdsomslag matcher i hallen samt att vpra damjuniorer arrangerar USM steg 3. Helgen avslutas med våra herrlag (A och B) spelar varsin hemmamatch i den nya hallen denna invigningshelg.

Varmt välkomna då att se bra handboll och känna in den nybyggda hallen!