I helgen bjuder våra damjuniorer in till en handbollsfest och inviger samtidigt nybyggda Kämpetorpshallen. Kom och heja fram våra damjuniorer på lördag och söndag!

Laget förbereder sig för fullt. De sista detaljerna slipas på veckans träningar och inför helgens arrangemang. Kom till Kämpetorpshallen på lördag och söndag och stötta våra damjuniorer. Matchschemat ser ut enligt följande:

Lördag
16:20 Sannadals SK – Skövde HF
17:50 KFUM Lundagård – Gustavsbergs IF HK
Söndag
09:00 Sannadals SK – KFUM Lundagård
10:30 Gustavsbergs IF HK – Skövde HF
13:30 Skövde HF – KFUM Lundagård
15:00 Sannadals SK – Gustavsbergs IF HK

Vi kommer även livesända matcherna via Solidsport för er som inte kan komma till hallen. Se matcherna live här:
https://solidsport.com/sannadalssk-damjuniorer/games

Angående parkering och ta sig till nya hallen
För er som tänkt komma, lite bra information om tillgängligheten. Hallen är helt nybyggd. Det innebär tyvärr också att det är byggarbetsplats runt om hallen, så det kommer vara dåligt med parkering. Närområdet gäller och kom i tid eller lämna bilen hemma om möjligt.

Gående och cyklister hänvisas till gång- och cykelvägen på den södra sidan av Älvsjövägen. Via gångtunneln under Älvsjövägen kan man sedan ta sig vidare till hallen. En del av Kabelverksgatan öppnas upp för biltrafik för att säkra tillgängligheten till hallen.

Varmt välkomna och stötta våra damjuniorer!