Sannadals styrelse har nyligen skapat en seniorkommitté som ska säkerställa vår senior- och juniorverksamhet framöver och jobba mot de målsättningar föreningen satt upp.

Sannadals SK har de senaste åren vuxit som förening på framförallt ungdomssidan genom fokuserat arbete. Samtidigt har föreningens herrlag lyckats avancera till div 2. Damlaget har i flera säsonger spelat i div 2, men åkte tyvärr denna säsong ner i div 3 och satsar nu för att komma tillbaka.

Framöver har vi många sannadalare som vill fortsätta spela handboll i vuxen ålder och Sannadal vill säkerställa en stabil och utvecklande verksamhet även på junior- och seniorsidan. Därför har styrelsen nu bildat en seniorkommitté. För att säkerställa att verksamheten bedrivs gentemot de krav, budget och målsättningar som utformats i samråd med styrelsen.

Att ha representationslag på både dam- och herr samt B-lag är en viktig del av föreningens verksamhet. I veckan som gick hade kommittén sitt första möte med ledarna för seniorlagen.

Sannadals seniorkommitté består denna säsong av Stefan Lundberg, Magnus Birath och Robert Hultqvist. Kommitténs uppdrag finns att läsa i Den Rödvita Tråden.