Säsongens fjärde seriematch för våra Damer A spelades hemma i Västertorpshallen mot Vallentuna HK och slutade med seger 27-10.

Våra Damer A visade från start ett starkt försvarsspel och de gånger Vallentuna kom igenom hade vi två målvakter som storspelade varsin halvlek. Sannadals SK släppte bara in fyra mål bakåt under hela första halvleken och sex mål under andra halvlek. Efter 15 – 4 i halvlek kändes matchen nästan avgjord.

Framåt spelade Sannadal återigen ett variationsrikt spel och andra matchen i rad gjorde samtliga utespelare mål. Matchen slutade 27-10 och det innebar en tredje seger av fyra möjliga hittils.

Från dagen tar vi med ett starkt försvar- och målvaktsspel och ser fram emot en betydligt tuffare borta match mot Skogås nästa vecka.

Matchens lirare i Sannadals SK utsågs till Lovisa Nordgren.