Herrar A tog emot Uppsala HK hemma i Västertorpshallen i en match där Sannadal visade hög nivå och stark laganda.

Uppsala inledde bäst, men det var jämnt i hela första halvlek. Båda lagen gjorde mål, hade flera målvaktsräddningar, bra försvar och visade upp ett fint spel. I halvtid stod det också 12-12.

I andra halvlek visade dock Sannadal styrka genom att höja försvarsspelet ett snäpp till och visa riktigt härlig laganda och glädje tillsammans. Vi fick också se flera kontringar, snabba avslut i fas 2 och tålamod i det uppställda spelet. Uppsala hade inget att sätta emot och matchen var avgjord.

Uppsala försökte komma tillbaka, men Sannadal hade inga problem att hålla motståndarna på avstånd. Två viktiga poäng vunna på hemmaplan och en riktigt stark laginsats av Sannadals Herrar A.

Matchens lirare i Sannadals SK utsågs till Fabian Birath med sina 8 mål. Nästa helg väntar bortamatch i Vallentuna.