Det fungerade inte riktigt som det skulle, men när slutsignalen gick hade Sannadals SK Herrar A siffrorna med sig och fick med sig två poäng från Vallentuna.

Det bjöds på en ovanligt målrik första halvlek där inget utav lagen kunde lösa det andra lagets offensiv. Första halvlek slutade 18-17 till Vallentunas fördel.

I andra halvlek får Sannadal bättre koll på Vallentunas skytte, genom ett hårt slitande försvar, och tvingar dom till flera dåliga lägen. Det i kombination med stabilt målvaktsspel från Jakob Radinger gör att Sannadal kan rycka ifrån lite i andra halvlek. Trots ett tapp i slutet av matchen så håller herrarna undan och vinner med 29-30. Matchens lirare blev välförtjänt Fabian Birath som hade en bra dag offensivt med 12 mål.

På grund av sena urdragningar osv i serien dröjer det nu till den 17 november innan Herrar A spelar nästa match igen. Då hemma i Västertorpshallen mot HK Cliff.