I dagarna har vi gjort klart med vår första föreningskonsulent som börjar efter årsskiftet. Vi hälsar Ninnie Lystad varmt välkommen till vår gemenskap.

Idag kan vi glatt meddela att Sannadals SK anställd vår första föreningskonsulent. Vi har som förening vuxit mycket det senaste åren och vi är många lag och medlemmar att administrera och samordna. Samtidigt vill vi fortsätta utvecklas som förening och därmed såg styrelsen det som nödvändigt och ett naturligt steg att anställa en förningskonsulent.

Därför hälsar vi Ninnie Lystad varmt välkommen. Ninnie är 28 år och har en gedigen utbildning som organisationsledare från Bosön Idrottsfolkhögskola. Hon har ett stort hjärta för föreningslivet, är driven och strukturerad. Ninnie passar perfekt in i vår förening och hon börjar jobba den 1 januari 2022 och på deltid. Dags att lära känna Ninnie lite mer.

Vi är ju en hanbollsförening och även om vi vet att du itne sjölv spelat handboll så vill vi gärna veta mer om din idrottsliga bakgrund?
– Från början är jag hästtjej som spenderat oändligt många timmar i stallet med allt vad det innebär. Men som i vuxen ålder bytt ut hästarna mot dansen bugg där jag både tränat, tävlat och suttit med i styrelsen på olika positioner.
Som liten såg mina föräldrar till att jag testade på olika idrotter som bland annat segling, orientering och friidrott.

Nu har du fått tjänsten som föreningskonsulent hos oss, vad ser du mest fram emot?
– Jag ser fram emot att få lära känna alla er som är aktiva i Sannadal, att få lära mig mer om handboll och såklart att vara med att utveckla föreningen framåt och få den att växa ännu mer. Vill man spela handboll ska ju Sannadal vara det självklara valet!

Jobb och handboll i all ära, men vad gör du när du inte jobbar då?
– När jag inte jobbar spenderar jag tid med min man Filip och våra två barn Iris och Nils. Jag försöker även träna lite bugg när tiden finns och så är jag med i en musikaluppsättning som har premiär i vår.

Vi hälsar ännu en gång Ninnie varmt välkommen till vår gemenskap!

Mer informaton om hur vårt kansli kommer vara bemannat efter årsskiftet skickas ut senare.