Damer A vann med hela 35-13 i säsongens sista seriematch på bortaplan mot Visby IF Gute. Därmed slutar laget på en fjärdeplats i division tre.

Damer A satte fart från början och drog ifrån till 4-0 innan Visby fick straff och kunde sätta sitt första mål. Men Sannadal släppte inte taget och fortsatte utöka ledningen till 10-1 innan Visby gjorde sitt andra mål. Ida storspelade i målet och det aggressiva försvaret gav utdelning med kontringar.

I mitten av matchen slog Sannadal av lite och Visby kunde komma ikapp lite. Men sen fick Sannadal ihop spelet igen, My stängde målet och laget drog ifrån rejält. Många fina prestationer från alla i laget denna match resulterade i seger med hela 35-13.

Därmed slutar Sannadals SK Damer A på en fjärdeplats i division tre med 21 poäng säsongen 2021/2022.