Det blev en jämn kamp borta i Gångsätrahallen denna måndagskväll för Herrar A, men vid slutsignalen stod Lidingö som segare med 30-27.

Denna måndagskväll i Gångsätrahallen ute på Lidingö bjöd på en jämn kamp mellan de båda lagen. I halvtid ledde Lidingö med 14-13. I andra hade Lidingö hela tiden ett par måls ledning, men Sannadal kämpade sig kvar i matchen.

I 50:e matchminuten var det återigen jämnt. Måns Viberg kvitterade till 25-25 när Sannadal spelade med en utvisad. Lidingö lyckades dock förvalta övertalsspelet och kunde dra ifrån till 29-25. Sen bjöd Lidingö in Sannadal i matchen igen med en dubbelutvisning. Ett läge som Sannadal inte lyckades förvalta och därmed lyckades Lidingö hålla ledningen hela vägen in.

Matchen slutade 30-27 och målbäst i Sannadal blev lagkapten Jesper Persson.

Ny hemmamatch nu på söndag i Västertorpshallen kl 17:45 mot Vassunda. Välkommen då!

Foto: Matthew Tipple