Sannadals SK Damer A kunde inte reparera den dåliga inledningen på bortaplan mot serieledaren SK Kvarnberga. Hemmalaget vann till slut med 25-22.

Sannadals damer var taggade på en rolig match mot serieledaren SK Kvarnberg och laget har visat fin form i senaste matcherna. Tyvärr blev det en dålig inledning med lite tveksamt anfallspel som gav hemmalaget fördelen i starten av matchen. SK Kvarnberga ledde med så mycket som 9-3 och det hann bli 16-8 till halvtid.

Men Sannadals damer hade inte gett upp. I andra halvlek visade laget vilket aggressivt och tufft försvarsspel laget kan spela tillsammans och Kvarnberga fick det svårt. Upphämtningen skedde i början av andra halvlek då Kvarnberga inte gjorde mål på hela 12 minuter och Sannadal kom ikapp. Dock kom damerna som närmast ett tvåmålsunderläge. Både 17-15 i 42:a minuten och 22-20 i 55:e matchminuten. Men Kvarnberga lyckades hålla kvar ledningen och vann matchen med 25-22.

Alla spelare i Sannadals damlag gjorde mål denna match och bästa målskytt blev Hedvig Henriksson med 4 mål. Ett tecken på bra försvars- och målvaktspel från båda lagen och delat ansvar framåt.

Nu väntar lite uppehåll över sportlovet och nästa och säsongens sista hemmamatch spelar Damer A på söndag den 13 mars kl 16:00 i Västertorpshallen.