Det blev tyvärr förlust för Herrar A i div 2 hemma i Västertorpshallen denna tisdagskväll. Slutsiffrorna skrevs till 22-27.

HK Cliff kämpar för att nå topplaceringarna i serietabellen. Det tåget har gått för Sannadals SK Herrar A, men alla förutsättningar fanns på plats för att bjuda upp till en jämn kamp.

HK Cliff började matchen bäst. Första halvlek bestod av alltför många tekniska fel från Sannadals sida och några alldeles för enkla mål bakåt. Jakob Radinger i Sannadals mål var en stor anledning till att herrlaget var kvar i matchen. I halvtid ledde HK Cliff med 10-16.

Sannadals försvar blev mycket bättre i andra halvlek. Det fanns en ny energi och det kombinerat med koncentration framåt gav resultat. I den 45:e matchminuten stänkte Jacob Holmberg in 19-19.

Men trots att herrlaget hade kämpat sig tillbaka in i matchen och hade bra energi gick det inte Sannadals väg denna gång. När matchen stod och vägde kom missarna och istället drog HK Cliff ifrån till 19-25 innan Sannadal gjorde mål igen. Då var det bara fyra minuter kvar att spela. Slutsiffrorna blev 22-27.

Matchens lirare i Sannadals SK blev målvakten Jakob Radinger och i HK Cliff utsågs Anton Thomsen med sina 8 mål.

I helgen spelar Herrar A bortamatch på söndag mot IK Bolton.