Kaffe, kaka, sjätte raka? För våra Damer A är så fallet efter att i söndags vunnit borta mot Sportsgear DHK med 21-26.

Tyvärr blev det en blek inledning på matchen från Sannadals sida. Farten och tajmingen fanns inte där och Sportsgear fick alldeles för bra utdelning på sina avslut. Vid ställningen 8-3 ca 11 minuter in i matchen tog Sannadal en time-out.

Efter att ha pratat ihop sig började upphämtningen. Det var fortsatt rätt mycket tekniska fel från Sannadals sida, men kontringspelet kom igång lite mer och försvaret fick bättre träff. I halvtid ledde Sportsgear med 13-11.

Andra halvlek skulle bli Sannadals halvlek. Det tog 13 minuter innan Sportsgear lyckades göra första målet. Även Sannadal hade problem med avsluten i början av halvleken, men lyckades i alla fall komma upp lika. Lagen följdes sen åt några minuter, men där Sportsgear hade det betydligt jobbigare.

Till slut kom utdelningen från Sannadals starka försvarsspel och efter några snabba kontringar gick Sannadal upp till ledning 18-23 och Sportsgear såg slagna ut. Slutresultatet blev 21-26 och därmed kunde laget glädjas åt den sjätte raka segern i seriespelet.

Sannadals bäste målskytt blev Hedvig Henriksson med sina sju mål, men denna match vann Sannadal tack vare det fina försvarsspelet i andra halvlek.

På lördag är det  dags för hemmamatch igen för damlaget. Då spelar både A- och B-laget på lördag eftermiddag hemma i Västertorpshallen. Välkommen då!