På bortaplan kunde inte Herrar A rå på serieledaren IK Bolton som vann helgens match i div 2 med 38-30.

IK Bolton går mot seriesegern och avancemang. På hemmaplan i Skanstullshallen kunde inte Sannadals SK A-lag rå på Bolton som efter en målrik match stärkte sin position som tabelletta.

Matchen började bra för Bolton och tyvärr som vanligt hade Sannadal svårt att få igång försvarsspelet. Bolton fick göra 6-2 innan Nicklas Palmqvist tog time-out för att försöka få igång laget. Det gav effekt och sex minuter senare stod det 9-7 och IK Bolton tog istället time-out. Lagen följdes åt ett tag innan Bolton drog iväg innan pausvilan. I halvtid stod det 22-14 till IK Bolton.

I andra halvlek lyckades hemmalaget hålla Sannadal på avstånd och kunde därmed vinna med hela 38-30. Mycket mål och kanske inte försvarens stoltaste match för något av lagen.

Herrar A tar nya tag i helgen då det är hemmamatch mot Uppsala HK. Välkommen att stötta Sannadal på plats i Västertorpshallen!