Våra Damer A tog en övertygande seger på hemmaplan i lördags mot Norrtulls SK med hela 27-15.

Norrtull kämpar för att undvika nedflyttning och Sannadals SK vill avsluta säsongen starkt och utmana topplagen i tabellen.

Även om Norrtulls SK inledde matchen med bra energi och aldrig gav upp så var Sannadals SK det bättre laget. Norrtull hade svårt framåt och tog time-out efter 20 min vid ställningen 6-2. Ingen målrik match så långt, men till halvtid hade Sannadals damer utökat till 11-4.

Andra halvlek kom en dipp och en hel del tekniska fel framåt för Sannadal. Nortull kunde krypa lite närmare, men sen fick Sannadal ordning på spelet igen och kunde stänga matchen. Slutresultatet blev hela 27-15 och sjunde raka segern för Sannadal SK Damer A.

Matchens lirare i Sannadals SK blev Rebecka Jacobson som också var matchens bäste målskytt med sina sju mål.

Nu väntar två spännande omgångar för Damer A där laget tar sig an topplagen i  tabellen. Nu på lördag borta mot SK Kvarnberga.