Tyvärr blev det förlust för båda våra A-lag denna söndag hemma i Västertorpshallen. Bra stöd från läktaren räckte inte till när Damer A förlorade mot Skogås och Herrar A förlorade mot Vassunda IF.

Det var bra stöd från läktaren denna söndagskväll i Västertorpshallen. Tyvärr fick vi inte se våra representationslag på topp denna gång. Damer A lyckades inte komma upp i sin nivå som de senaste matcherna och med tufft motstånd från tabelltvåan Skogås räckte det inte till. Skogås vann med 22-30 efter att ha kontrollera matchen i stort.

Herrar A inledde jämnt med Vassunda och i halvtid var matenc oviss. Men i andr halvlek kom tyvärr en ordentlig kollaps och underläget blev för stort. Vassunda vann med 25-37 och fick med sig välbehövliga poäng.

Matchens lirare i Sannadals SK i dammatchen utsågs till Linnea Ek och i herrmatchen Anton Jansson. Två unga spelare (födda 2002) som tog ansvar och kämpade väl hela matchen

Damerna åker till Gotland för bortamatch i helgen. Herrarna stannar hemma och laddar inför lokalderby i Västertorpshallen mot IF Swithiod kl 16:15 på lördag.

Foto: Matthew Tipple (bilderna är från tidigare matcher)