Efter en övertygande seger hemma mot IK Bolton 2 med 37-22 i söndags säkrade Herrar B avancemanget till division 3!

Den som var riktigt insatt hade koll på att eftersom Cliff Blå förlorade tidigare på dagen mot Ösmo så var avancemanget redan säkrat innan denna matchen spelades.

Men Herrar B gick ut på planen helt fokuserade på att ge allt och vinna mot IK Bolton 2. Sannadal tog ledningen direkt och höll den hela matchen denna gång. Senast blev det uddamålsseger, men denna gång höll herrarna ihop försvaret och fick till omställningarna. Övertygande seger med 37 – 22.

Därmed säkrade laget på egen hand avancemanget för till division 3 nästa säsong. Om det nu blir serieseger eller om vi hamnar på en andra plats avgörs nästa vecka då övriga lag spelar sina sista matcher i serien.

En målsättning avklarad för herrlaget som fortsätter utvecklas och ta nya steg tillsammans. Stort grattis till hela Sannadals SK och herrlaget för en fin säsong i division 4.

Framgång genom gemenskap!