I helgen som gick spelades det massor med cuper och många av Sannadals SK ungdomslag deltog på olika håll.

En av de få cuper som arrangeras i Stockholm spelades i helgen, Västerortscupen. Från Sannadals SK deltog F08, P08, P09, F10, P11 och F11. Vi har fått in många rapporter och på Sannadals Instagram har du under helgen kunnat se bilder från dessa lagen.

Samtidigt spelades den stora turneringen för U8-klassen, Minibollen i Nacka. Där deltog denna säsong P13 och F13 med två respektive tre lag. Efteråt rapporterade stolta ledare om de unga spelarnas glädje och gemenskap på och utanför planen.

Sist (och kanske minst) har även vår Handbollskola i lördags varit och hälsat på i Huddingehallen där de tillsammans med Huddinge HK:s handbollskola tränat och spelat lite matcher ihop.

Framgång genom gemenskap!