Sannadals SK är mycket glada att förlänga samarbetet med Stadium och Adidas som leverantör av kollektion och material.

Sedan 2015 har Sannadals SK valt Stadium som pålitlig samarbetspartner. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och den service vi får från Stadium Teamsales. Därför kan vi glatt meddela att vi ny skrivit ett nytt 4-årsavtal fram till 2027. Vi tror på långsiktiga relationer och känner att den är givande för båda parter.

Avtalet gäller även Adidas som fortsatt varumärke för Sannadals SK. Vi har haft Adidas tidigt 2000-tal och den långsiktigheten och igenkänningen vi får som klubb efter att ha haft samma varumärke i snart 20 år är värt en hel del.

En del i att skapa stark gemenskap är att det syns vilka som är med i Sannadals SK. Oavsett om du köpt en tröja i år eller för 5 år sedan så finns det stora likheter då det är samma varumärke. Det stärker Sannadalskänslan.

Vi ser fram emot att ha med Stadium och Adidas på vår resa framåt!