Sannadals SK startar upp en ny typ av träningsgrupp inom klubbens verksamhet. En gratis träningsgrupp för barn och ungdomar födda 2015 och äldre som vill börja spela handboll.

Vi är glada att kunna släppa nyheten att vi startar en ny träningsgrupp för att göra det enklare att börja spela handboll. Vi som klubb är verksamma över ett stort geografiskt område och både avstånd och ekonomi kan vara hinder när man vill börja spela handboll.

Därför startar vi nu träningsgruppen “Mixhandboll” som kommer köras varje onsdag kl 18:00 – 19.00 i Östbergaskolan. Det är helt gratis att komma och träna handboll där. Både för nya spelare och befintliga spelare inom Sannadals SK. Träningsgruppen kommer inte spela några matcher, förutom på träningen, utan bedriva handbollsträningar. Vill du börja spela matcher med ett lag i din åldersgrupp anmäler du dig direkt till lagen här.

Träningsgruppen riktar sig till barn och ungdomar födda 2015 och äldre. Är du yngre och vill börja spela handboll har vi Handbollslekis och Handbollskolan. Hela syftet med denna träningsgrupp är att fler ska börja spela handboll, upptäcka vår roliga sport och gemenskap och sen fortsätta i våra lag.

Första tillfället är onsdagen den 8 november. Varmt välkomna!

Läs allt om gruppen mixhandboll här