Så har vi spelat första dagen av Trim-SM 2024 i Stockholm.

Det har varit mycket svett, många glada miner och en hel del uppvisning på planen. Ja, det går inte alltid så fort, men allt är ju relativt. Mycket folk i hallarna som tittar på matcherna och bra stämning.

Favoriterna håller ännu så länge för trycket. Café Lilla på herrsidan har spelat bra och är redo för slutspel. På damsidan har Skövde HF tagit två stabila segrar och endast släppt in 6 mål. Imponerande.

Rutinerade AIK Dam trim verkar få det svårt i detta Trim-SM. Imorgon avslutas gruppspelet och damerna spelar många slutspelsmatcher då de spelar färre gruppspelsmatcher. Hemmaarrangören Sannadals SK 2 har en bra chans vidare.

På herrsidan ser vi inga direkta överraskningar. IK Silwing ser ut att ta hem grupp A och Cafe Lillan ser ut att få med sig Skövde till slutspelet. Grupp C är fortfarande oviss och allt kan hända imorgon när framförallt IK Nord och IF Swithiod gör upp om slutspelsplats. I grupp D har IFK Tumba HK och HK Drott imponerat och ser starka ut med två vunna matcher inför slutspelet imorgon. Sannadals herrlag får bra hemmastöd på läktaren, men klarar inte av att ta sig vidare till slutspelet.

Missa inte handbollsfesten som fortsätter imorgon!

Foto: Matthew Tipple & Viktor Källberg