I helgen avgjordes Trim-SM 2024 som vi arrangerade. Totalt deltog 26 lag fördelat på en dam- och en herrklass. Helgen har bjudit på en härlig inramning med mycket publik som skapat god stämning.

Cafe Lillan HF vinner Trim-SM 2024 i herrklassen efter en spännande final mot IFK Tumba HK. Finalen avgjordes i sista anfallet och ett fullsatt Västertorpshallen jublade när Vasilij Kvarnevik stänkte in 16-15 till Cafe Lillan HF.

Favoriten i damklassen, Skövde HF, höll hela vägen och övertygade i finalen mot Haninge HK som kämpade väl. Man Skövde HF var för bra och vinner finalen med 16-8. Även den här matchen spelades i ett fullsatt Västertorpshallen som hejade fram båda lagen.

Sannadals SK har varit arrangerande förening för årets Trim-SM. Vår ordförande Mats Boman sammanfattar helgen:

– Att Trim-SM varit efterlängtat gick att känna i hallarna! Stämningen var på topp och det var många gamla handbollsvänner som träffades igen. De kramades både före, under och efter matcherna på plan eller med någon som gick förbi i publiken.

– Som arrangerande förening vill jag tacka alla som deltagit för den härliga stämning som vi fick uppleva och som peakade på SM-bankettens dansgolv. Alla som spelat, domare, de många familjerna på läktaren med både barn och mor- och farföräldrar, de supporters som kom för att se sina idoler spela igen och de ungdomslag som hejade på sina tränare på plan.

– Man kan inte vara annat än stolt över hur väl vi lyckats med Trim SM-helgen och ett stort stort tack till alla Sannadalare som ställt upp under helgen!

Cafe Lillan HF segrare i herrklassen i Trim-SM 2024.
Skövde HF segrare i damklassen i Trim-SM 2024.

Foto: Matthew Tipple