Ryktet stämde. Petter Nyström med tidigare erfarenhet från Handbollsligan ansluter till Sannadals SK Herrar A kommande säsong!

Kantspelaren förstärker Sannadals Herrar A kommande säsong. Petter gjorde elitdebut i IFK Kristianstad 2014/15. Därefter spelade han i HK Varberg och nu senast gjorde Petter en match med Skogås i div 3 förra säsongen. Men nu väljer Petter att ansluta till Sannadals SK vilket vi är väldigt glada över.

Vi frågade herransvarig Niklas Palmqvist vad han tycker om Petter som tillskott till herrtruppen:
– Petter är en spelare med ett väldigt brett register. Av det jag har hunnit se så är han väldigt varierad och smart i sitt läge från kanten. Han sitter ju också på en hel del rutin som vi inte har haft i klubben tidigare som jag hoppas kommer att smitta av sig på övriga spelare. En skön kille som jag tror kommer att bli ett bra komplement till Måns på vänsterkanten. Jag tror att det kommer att gynna Måns både att få avlastningen samt att kunna träna med någon med Petters teknik och kvaliteter.

Så dags att lära känna Petter lite bättre.

Vad är ditt första intryck av laget och klubben?
– Har varit nere några träningar och fått ett väldigt bra välkomnande. Alla är supertrevliga!

Berätta om dig själv som spelare, vad är dina styrkor och/eller svagheter?
– Jag är väl helt okej tekniskt och bra skolad, mina svagheter är väl att jag kan bli jävligt lat 😅

Hur ser du på den kommande säsongen och hur tror du laget kommer att stå sig i division 1?
– Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte så bra koll på handbollen i Div 1.

Knorr, flipp eller stänkare i krysset?
– Man hatar ju inte att sätta en knorr, men egentligen bryr jag mig bara om att bollen går in.

Varmt välkommen Petter till Sannadals SK. I höst får ni se honom dra en knorr i Västertorpshallen!