Dags att presentera två nya spelare i herrlagstruppen. Daniel Jonsson och Gustav Malmström ansluter till herrlaget inför första säsongen i Div 1.

Både Daniel och Gustav kommer senast från spel i IK Bolton och är båda 9M-spelare, men i olika roller. De har kommit in väldigt fint i gruppen och med dessa två nyförvärv får Sannadals herrlag en väldigt fin bredd på niometer och möjlighet att kunna spela lite olika typer av anfallsspel.

Herransvarig Niklas Palmqvist kommentarer om spelarna:
– Daniel är en speedkula som aldrig tar slut. Har väldigt mycket kamp i sig och ger sig aldrig. Är spelsmart, målfarlig, hänsynslös mot sig själv och är väldigt bra i kontrings- och andrafasspelet med sin snabbhet.

– I Gustav får vi in massor av härlig skyttekraft. Är det något vi har saknat den här säsongen så är det en spelare med lite storlek och med lite drag i bössan, och Gustav har båda de egenskaperna.

Vi lär känna de nya spelarna med en liten intervju. Vi börjar med att snacka med Daniel Jonsson som bland annat gjorde flest mål (78 st) i “Div 2 Öst Forts” förra säsongen.

Tjena Daniel och välkommen. Vad är ditt första intryck av laget och klubben?
–  Mitt första intryck är att det är en seriös förening med bra ambitioner samt att det är en välkomnande trupp med duktiga handbollsspelare.

Berätta om dig själv som spelare, vad är dina styrkor och/eller svagheter?
– Jag är en snabb och stark niometersspelare som gillar att ta för mig. Kämpar alltid 60 minuter varje match. Vet inte om det är en svaghet, men ibland kanske jag vill lite för mycket.

Hur ser du på den kommande säsongen och hur tror du laget kommer att stå sig i division 1?
– Jag tror att nästa säsong kommer bli väldigt rolig, men samtidigt tuff med tanke på att vi är nykomlingar. Jag tror att vi kan stå upp bra och kunna etablera oss som ett Div 1-lag.

Så är det dags att lära känna Gustav Malmström:

Varmt välkommen Gustav. Vad är ditt första intryck av laget och klubben?
– Det första intrycket jag fått av klubben är det är en seriös förening med bra ambitioner. Laget verkar vara ett skönt gäng både i och utanför hallen.

Berätta om dig själv som spelare, vad är dina styrkor och/eller svagheter?
– Som spelare är jag anfallshungrig där jag gillar att ta för mig och framförallt skjuta. Skyttet får jag väl ändå säga är min främsta styrka och försvarsspelet är något jag istället behöver jobba lite extra på.

Hur ser du på den kommande säsongen och hur tror du laget kommer att stå sig i division 1?
– Säsongen som kommer ser jag som en tuff, men rolig utmaning både för mig själv som spelare men även för hela laget. Sannadal kommer ifrån en bra säsong med goda resultat och jag både tror och hoppas att vi ska kunna stå upp bra mot de övriga lagen i ettan. Ses i Västertorp till hösten!

 Varmt välkomna Daniel och Gustav och vi ser fram emot att se er båda i Västertorpshallen.