Teodor Tamm kommer inte fortsätta som assisterande tränare för herrlaget kommande säsong.

Herrlagets assisterande tränare Teodor Tamm tackar för sig och lägger skorna på hyllan. Tillsammans med huvudtränare Oscar Skantz så har Teo lett herrlaget den gånga säsongen. Teodor har under säsongen ansvarat extra för Herrar B samt Herrjunior, men kommer inte fortsätta nästa säsong.

– Vill tacka alla. Palmen (Niklas Palmqvist) som tog in mig, samarbetet med Oscar i år och alla i laget. Det har varit otroligt roligt och skönt att få avsluta med flaggan i topp med en serievinst! säger Teodor.

Teo har även hoppat in på planen några gånger under säsongen och kämpat sig tillbaka efter en lång skada. Men nu väljer alltså Teo att lägga skorna på hyllan och vi tackar honom för hans tid och engagemang ❤️

Rekryteringen av ny assisterande tränare pågår för fullt.

Foto: Matthew Tipple