En sista betydelselös match där båda lagen redan var klara för Div 1 och Sannadal klara seriesegrare spelades i Östra Gymnasiet och då vann hemmalaget Skogås med 32-27.

Sannadal var lite trögstartade i anfallsspelet denna inledande match. Avsluten hittade inte in i nätet och det tog 4 minuter innan Ivan Wrede gjorde första målet. Skogås hade då lyckats skapa sig en liten ledning som de byggde på och höll hela första halvleken. Ställningen var då 16-11.

Tyvärr var det en ganska avslagen tillställning där glöden saknades från båda lagen för att göra en riktigt bra match. Sannadal saknade framförallt skärpa i avsluten och smällde inte på tillräckligt hårt bakåt vilket gjorde att Skogås kunde utnyttja sitt skytte mycket.

I andra halvlek lyckades Sannadal ändå krympa avståndet, mycket tack vare fina räddningar i målet av Erik Hörnell-Lindfors och Ivan Wrede reducerade till 21-20 i den 46:e matchminuten. Men närmare än så kom inte Sannadals SK denna gång. Skogås höll ledningen och vann med 32-27.

i Sannadals SK utsågs matchens lirare till Simon Nyberg och i Skogås HK blev det Marcus Holmander.

Därmed är seriespelet slut för denna säsong för våra Herrar A som nu kan ta lite ledigt och sen fokusera på förberedelser inför nästa säsong i Div 1.

Länk till matchprotokoll