Damer A vann stort på hemmaplan inför en välfylld hall. Gästerna BK Kungsan besegrades med 26-10.

Gästerna från Kungsängen fick inleda målskyttet i första anfallet, men sen täppte My Järnefelt igen i målet och försvaret tvingade fram många tekniska fel. Gästerna skulle inte göra mål igen förens i den 26:e matchminuten. Då hade Sannadals damer öst på framåt och ledde då med 11-2. I halvtid ledde Sannadal med hela 14-3.

Andra halvlek började lite mer trevande och första 10 minuterna saknades skärpan hos Sannadal. Det är alltid svårt att hålla fokus när motståndarna inte riktigt bjuder på motstånd och man leder överlägset, men efter en timeout kom laget ut med ny energi. Fem raka mål innan BK Kungsan fick näta igen. Ställningen var då 21-7 och det var en ganska avslagen tillställning på planen. Matchen slutar 26-10 och Sannadals SK tar överlägset två poäng denna match.

Matchens lirare i Sannadals SK blev Vilda Dahllöf och i BK Kungsan utsågs Lovisa Birkenstedt.

Kul med mycket folk i hallen som åt tårta, firade föreningen på 80-årsdagen och hyllade Herrar A i halvtid som fick medalj för seriesegern.

Länk till matchprotokoll