Nya tränaren Olle fick coacha sin första match för Sannadals damer och det blev utdelning direkt, slutresultatet blev 22-13 mot Mantorp.

Sannadal jobbade på bra i försvarsarbetet och Emma var riktigt grym i målet. Hon gjorde en mycket stabil insats och vi hoppas att hon fortsätter i samma stil. Framåt fick Sannadal kämpa lite hårdare för att få utdelningen men Lotta var på hugget och lyckades stänka in några kluriga bollar bakom Mantorps målvakt. I slutet av matchen kom även vårt nya tillskott Nathalie igång med skyttet.

Generellt sett gjorde laget en bra insats och det fanns både glädje och energi ute på planen. Det finns såklart fortfarande mycket som kan bli bättre så det ska bli intressant att se hur laget kommer utvecklas under följande matcher. Det var även skoj att se Karro spela igen och att ha Anna med på bänken. Vi hoppas att hon snart känner sig redo för spel.