Det blev oavgjort 37 – 37 på hemmaplan för Herrar A mot serieledande HK Tyrold.

En tuff sista match i grundserien väntade för Herrar A på hemmaplan mot HK Tyrold som ledde serien inför matchen.

Denna gång lyckades Sannadal komma in rätt i matchen. Anfallsspelet funkade fint och lagen följdes åt i målprotokollet. HK Tyrold spelar snabbt och är skickliga, men Sannadal tryckte på bra och ledde bitvis med ett par mål under första halvlek.

Andra halvlek fortsatte ungefär som första. Ingen stor dag för försvaret i något av lagen, men i andra halvlek stod Sannadals målvakt Erik Hörnell Lindfors för många viktiga räddningar som gjorde att Sannadal behöll ledningen.

I den 56:e matchminuten satte Daniel Levén 36-33 för Sannadal och herrlaget såg ut att gå mot seger. Men HK Tyrold tog chansen och kom ikapp.

Matchen slutade rättvist 37-37. Matchens lirare i Sannadals SK blev debuterande Erik Hörnell Lindfors för sina många räddningar i andra halvlek. Erik som även gjorde comeback i handbollsmålet efter några års uppehåll.

Nu lottas serien om för Herrar A och vi fortsätter spela i Herr 2 Öst Fortsättningsserie.