Femte raka segern för våra Damer A i div 3. Denna gång på bortaplan mot IFK Tumba HK och med segersiffrorna 20-29.

IFK Tumba HK hade precis som Sannadals SK vunnit alla sina tidigare matcher. På förhand såg det ut som vi skulle få se en jämn kamp.

Tumba inledde med bra energi och fart i anfallsspelet. Bakåt dock var de ganska defensiva i försvaret och Sannadal fick spela relativt fritt. Men trots det lyckades damerna inte riktigt få igång anfallsspelet som vi brukar se det. En tidig timeout för att få ordning på det gav resultat och vi fick se kontringsspelet komma igång.

Sannadal gjorde ett ryck i mitten av första halvlek och utökade sen ledningen inför pausvilan till 11-15.

Andra halvlek fortsatte i samma stil. Sannadals försvar var starkt och det syntes att Tumba inte orkade ta sig igenom. Dett ledde till flera kontringar och Sannadal hade hittat flytet framåt. Slutresultatet blev till slut 20-29 och ännu en stark seger för damerna.

Kommande helg är det återigen spelledigt och nästa match spelar Damer A på bortaplan igen den 25 november mot Gustavsberg.