En svängig match där tyvärr Sannadals SK Herrar A tappade en ledning på fem mål i slutet och fick bara med sig en poäng.

HK Cliff är Hammarby IF HF B-lag med många unga spelare. Likt Sannadal har de haft det tufft i serien under hösten och hade inför matchen endast en seger.

HK Cliff inledde bäst. Hemmalaget gick snabbt upp till 4-1 innan Sannadal fick igång maskineriet. Det tog sen hela första halvlek innan Sannadal skulle komma ikapp, men i den 26:e minuten satte Jesper Persson 13-13 på ett straffkast. Sannadal fortsatte sen mala på och gick till halvtid med ledning 14-16.

I andra halvlek trummade Sannadal på och anfallsspelet gick bättre. Som mest ledde Sannadal med 22-27 med endast 10 minuter kvar att spela. Det kändes tryggt. Men tyvärr fick Cliff några chanser att komma ikapp och tog dom. Mål för mål kom de närmare och med en minut kvar stod det 27-28. Sannadal tog timeout, men lyckades inte behålla kylan. Cliff tog timeout med 20 sekunder kvar och lyckades med sitt anfall och Tobias Laine kunde stänka in kvitteringen i sista sekund.

Surt att bara få med en poäng i en match där laget och matchbilden talade för Sannadals seger. Men det är bara ladda om och ge järnet hemma mot serieledande HK Tyrold på lördag istället.