Sannadals SK Damer A befäster sin andraplats i div 3 efter seger hemma i Västertorpshallen mot Haninge HK med 23-17.

Det var dock lite trevande från Sannadals sida i början. Farten fanns där, men för många tekniska fel gjorde att Haninge hade 2-4 efter tio spelade minuter. Nästa tiominutersperiod såg bättre ut och resulterade i bland annat två straffmål från Hanna Ek. 20 minuter in i matchen lossnade det helt och Sannadal sprang ifrån Haningen från 6-6 till 13-9 i halvtid.

Andra havlek fortsatte sen i ungefär samma stil. Sannadal höll ledningen hela matchen och lyckades verkligen få till försvaret sista kvarten. Då lyckades Haninge bara göra två mål. Caroline Fredholm stod för flera säkra mål från högerkanten, Vilda sprang igenom Haninges försvar och Linnea sköt många smarta skott förbi försvar och målvakt.

Det hela resulterade i damernas åttonde seger denna säsong med slutresultatet 23-17. Matchens lirare i Sannadals SK blev Linnea Ek.