Damer A tog emot IFK Tumba HK i div 3 i lördags. Efter storseger i höstas blev det nu delad poäng efter slutresultatet 21-21.

Sannadal tog kommandot direkt. Efter ett trevande första anfall kom laget igång och gick snabbt upp till 4-0. Tumba kom dock ikapp efter att Sannadal började missa framåt och snart stod det 4-4 igen. Tumba tog timeout, men istället blev det Sannadal som drog ifrån igen med några lyckade kontringar och säkra straffmål från Hanna Ek. I halvtid var ställningen 10-8.

I anda halvlek vände momentum och Sannadal fick inte in bollen framåt. Bortalagets Michelle Baumann var farlig i genombrotten och gjorda många mål framåt. Det gjorde att Tumba gick om och ledde som mest med 13-15. Men Sannadal släppte inte iväg gästerna utan kvitterade snabbt. Sen stod matchen och vägde där kanske inget av lagens anfallsspel fungerade klockrent. Matchen slutar 21-21 efter ganska odramatiska slutminuter.

I Sannadals SK blev matchens lirare Hanna Ek som var säker från sjumeterslinjen och hade bra fart framåt. Laget är inte nöjda med den delade poängen och tyvärr hade Sannadal svårt att få in bollen framåt denna lördag. Nya tag hemma igen om en vecka.